Mitä kirjoittaa onnittelukorttiin?

Onnittelukortit, syntymäpäiväkortit ja muut kortit on yksi parhaimmista tavoista ilmaista välittämistä. Mutta mitä kirjoittaa
onnittelukorttiin? Kokosimme ihanimmat onnittelurunot, syntymäpäivävärssyt ja onnittelutekstit erilaisiin onnittelukortteihin.

Mitä kirjoittaa äitienpäiväkorttiin?

Äitienpäivää vietetään vuosittain toukokuun toisena sunnuntaina. Äitienpäiväkortti, pieni lahja ja kukat ovat perinteinen tapa muistaa äitiä. Äitienpäiväkorttiin on hyvä kirjoittaa toivotus kuten "Hyvää äitienpäivää!' sekä joku personoitu teksti kuten "Maailman parhaalle äidille!". Voit myös miettiä yhteisen muiston yhdessä äitisi kanssa tai kirjoittaa mitä äitisi on sinulle opettanut tai mistä olet hänelle kiitollinen. Korttiin kirjoitettu kaunis ja koskettava viesti äidille on mielestämme paras tapa muistaa omaa äitiä.

Onnitteluruno äidille

Eivät äidit noin vain häviä. He ovat aina jossakin nurkassa, kun vain etsii. -Pikku Myy (Muumipappa ja meri)
Osta kortti

Mitä kirjoittaa isänpäiväkorttiin?

Isänpäivää vietetään joka vuosi marraskuun toisena sunnuntaina. Isää, pappaa, vaaria ja isoisää juhlitaan yhdessä perheen kanssa. Isänpäiväkortti on tärkeä osa isänpäivää. Korttiin voi kirjoittaa esimerkiksi isänpäivätoivotukset, runon, värssyn tai muiston. Pienemmät lapset voivat kirjoittaa asioita missä oma isä on hyvä tai mitä isi tekee usein. Vastauksista tulee yleensä hauskoja muistoja, jotka jäävät talteen ensimmäisiin isänpäiväkortteihin, ja joihin voi myöhemmin palata.

Onnitteluruno isälle

Muumipeikon isä kaipasi perhettään ja kuistiaan. Hänestä tuntui äkkiä, että vasta siellä hän voisi olla juuri niin vapaa ja seikkaileva kuin oikean isän tulee olla. (Näkymätön lapsi: Hattivattien salaisuus)
Osta kortti

Mitä kirjoittaa valmistujaiskorttiin tai rippikorttiin?

Erilaisia valmistumisjuhlia vietetään usein kesällä, mutta juhlia on myös talviaikaan. Ylioppilaskorttiin on hyvä kirjoittaa onnentoivotukset ja tsempit tulevaisuuteen kuten työelämään tai opiskeluihin. Voit esimerkiksi kirjoittaa elämänohjeita nuorelle ylioppilaalle sekä lämpimät onnittelut valmistumisen johdosta.

Rippikorttiin kirjoitetaan onnittelut ripillepääsyn johdosta ja suosittua on myös kirjoittaa rippiruno, värssy tai miksei myös pieni rukous. Prometheus korttiin voi kirjoittaa onnittelut kuten "Onnea Protupäivänäsi!" sekä eämänviisauden tai runon joka ei ole uskonnollinen.

Värssy valmistuneelle

Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan. -Muumipappa (Muumipappa ja meri)
Osta kortti

Mitä kirjoittaa syntymäpäiväkorttiin?

Kirjoita lasten syntymäpäiväkorttiin iloinen toivotus kuten "Hauskaa syntymäpäivää!" ja pieni lastenruno tai säkeistön lastenlaulusta. Aikuisen syntymäpäiväkorttiin voit onnittelujen lisäksi kirjoittaa hauskan runon. 60-vuotiaan syntymäpäiväkorttiin on hyvä idea kirjoittaa muisto nuoruudesta tai esimerkiksi syntymävuodelta olevan suositun biisin säkeistö. Näin syntymäpäiväsankarin kortista tulee hieman persoonallisempi.

Syntymäpäivä

Osta kortti