Ajankohtaista

Putinki osana Venuun suurta korttiopasta

29.8.2023

Putinki mainittu Venuun uudessa korttioppaassa. Käy lukemassa parhaat vinkit korttien valitsemiseen Venuun blogista: 

https://blog.venuu.fi/venuun-suuri-korttiopas-taydelliset-kutsukortit-ja-kiitoskortit/ 

Putingin uusi toimitusjohtaja

15.2.2021

 

Liisa Idänpään-Heikkilä (KTM) aloittaa Putinki Oy:n uutena toimitusjohtajana helmikuussa 2021.
Liisalla on vahva tausta markkinoinnin, myynnin ja designin parissa. Putingille Liisa siirtyy Nanso Group Oy:stä, jossa hän on toiminut markkinointi- ja verkkokauppajohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. ”On mahtavaa päästä osaksi Putingin tiimiä. Putingilla on vahvat juuret sekä uskollinen asiakaskunta ja samalla kuitenkin valtavasti potentiaalia kasvaa. Lähituotanto ja aitous puhuttelevat tämän päivän kuluttajaa. Tässä tehtävässä minua motivoi erityisesti liiketoiminnan määrätietoinen kehittäminen sekä tunnettuuden kasvattaminen yhdessä jälleenmyyjien, kuvittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.”

Putinkilaiset ottavat Liisan innolla vastaan vahvistamaan ja johtamaan tiimiä.

 

Putinki palaa juurilleen - Uusi myymälä Hakaniemeen 1.12.2020 alkaen


19.11.2020

Vuonna 1973 Hakaniemen kauppahallissa aloittanut Putinki Oy palaa juurilleen ja avaa paperi- ja lahjatavarakaupan Ympyrätalossa 1.12.2020 alkaen.  Kaupasta löytyy huikean laaja valikoima kortteja, muistikirjoja, kalentereita, toimistotarvikkeita ja sisustus- sekä lahjatavaroita. Erityinen ilon aiheemme on tarjota lapsille laadukkaita ja persoonallisia tuotteita peleistä puuhakirjoihin.  

Putingin ydinajatus on alusta alkaen ollut ihmisten ilahduttaminen ja inspirointi arjen keskellä, oivaltavan designin keinoin. Tätä ajatusta halusimme myös toteuttaa uuden myymälämme ikkunoiden visuaalisessa ilmeessä Mira Malliuksen suunnittelemien ihastuttavien kuvitusten kautta. Myymäläsuunnittelusta on vastannut visualisti Virve Arvola.  

Kaikessa omassa tuotannossamme tärkeinä arvoina ovatkin kotimainen suunnittelu ja tuotteiden valmistus mahdollisimman lähellä. Valmistamme mm. ainutlaatuiset kohopainokorttimme omissa toimitiloissamme Hämeentiellä ja ihanin sitaatein varustetut kohopainetut Muumi-kortit ovatkin muodostuneet jo todellisiksi klassikoiksi. Myös muun valikoiman ja maahantuonnin osalta suosimme pieniä tuottajia ja yksilöllisiä tuotteita.

Hakaniemen lisäksi kuluttajilla on mahdollisuus nauttia Putingin paperikauppojen hurmaavasta tunnelmasta sekä Ullanlinnassa että Töölössä. Verkkokauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen osoitteessa www.putinki.fi ja tuotteitamme voi tilata myös Ruotsiin, Tanskaan, Hollantiin, Saksaan ja Itävaltaan.  

 

Joulun aukioloajat 2021

1.11.2021

 

ma-pe 10-19 

la 10-17   

su 12-16 

31.12 myymälämme ovat auki 10:00-16:00. 

Myymälämme ovat kiinni 24.12-27.12 sekä 1.1.

 

Putinki Ullanlinna, Korkeavuorenkatu 19 

Putinki Töölö, Runeberginkatu 44 

Putinki Hakaniemi, Siltasaarenkatu 18-20 A 

Tervetuloa jouluostoksille!  

 

Etsimme osa-aikaista myyjää Töölön liikkeeseen


26.8.2020

 

"Täällä on varmaan ihanaa olla töissä!", kuulee usein kaupallamme sanottavan. No niin onkin! Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä töihin meidän ihanaan Töölön kauppaan, sillä haemme uutta osa-aikaista myyjää (n.10h/vko) vakituiseen työsuhteeseen. Jos olet kaupan alan osaaja, luonteva asiakaspalvelija ja kiinnostunut tuotteistamme, käy katsomassa koko ilmoitus mol.fi ja lähetä hakemus mahdollisimman pian.

Löydät työpaikkailmoituksen täältä: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10437156

 

Jälleenmyyjien asiakaspalvelussa poikkeusaukiolot kesän ajan 6.7.-16.8.2020


25.6.2020
 

Kevään poikkeukselliset olosuhteet vaikuttavat tämän kesän asiakaspalveluumme ja sen aukioloihin.

Putingin toimisto palvelee kesäaikaan viikoilla 28-33 vain sähköpostitse osoitteessa info@putinki.fi

Toimitamme tilauksia varastoltamme päivittäin.

Verkkokauppamme on avattu jälleenmyyjillemme ja siellä ostokset onnistuvat joka päivä, sinulle parhaaseen aikaan. Voit pyytää rekisteröitymisohjeet sähköpostitse info@putinki.fi ellei sinulla vielä niitä ole.

Pyydämme uusia asiakkaita lähettämään yrityksensä yhteystiedot verkkosivun kautta, kohdasta Jälleenmyyjille, jonka jälkeen saatte linkin verkkokauppaan rekisteröitymistä varten.

Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaa
Putingin asiakaspalvelu

 

 

Putingin B2B-verkkokauppa on vihdoin avattu ja ihanat tuotteemme ovat nyt kätevästi tilattavissa jälleenmyyjillemme ympäri Suomen.

Uudet ja nykyiset asiakkaamme ovat lämpimästi tervetulleita rekisteröitymään verkkokauppamme asiakkaiksi.

Pyydämme uusia asiakkaitamme lähettämään yrityksen yhteystiedot kohdasta Jälleenmyyjille, jonka jälkeen saatte linkin verkkokauppaan rekisteröitymistä varten.

Nykyiset asiakkaamme voivat laittaa meille viestin info@putinki.fi halukkuudestaan rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi.