Miten muistaa ystävää?

Miten muistaa ystävää?

Ystävänpäivää vietetään vuosittain 14.2. Yhdysvalloista lähtöisin oleva Valentine's day on rakkauden päivä joka on Suomessa yleisemmin tunnettu ystävänpäivänä jolloin, muistetaan rakkaita kavereita ja ystäviä. Ystävänpäivän lähestyessä moni miettii mitä ystävänpäivänä voisi tehdä ja mitkä olisi parhaat tavat muistaa ystävää. Kokosimme pari vinkkiä ihanan ystävänpäivän viettoon.

Kaunis kortti ilahduttaa

Kotimainen postikortti suloisella kuvalla on varmasti mieluinen yllätys ystävälle tai puolisolle. Liitä kortin väliin esimerkiksi pieni kirje ja kerro ystävälle miksi häntä arvostat. Tutustu ystävänpäivään sopiviin kirjepapereihin täältä. Voit myös antaa kortin lahjakorttina esimerkiksi yhteisille pullakahveille. Jos ystäväsi asuu kauempana, mitä jos lähettäisit ystävälle kortin ja sujauttaisit kirjekuoreen magneetin tai söpöjä tarroja.

        

Pieni lahja

Kortin lisäksi ystävänpäivänä voit antaa ystävälle tai puolisolle pienen lahjan jonka olet valinnut juuri hänelle. Ehkä joku hupaisa tarra tai magneetti, pieni muistikirja, muistilehtiö tai kaunis kynä. Ystävänpäivälahjaa etsiessä ajatus on tärkein ja pienikin lahja tuo saajalleen valtavasti iloa. 

Kalenteroi yhteiset hetket

Mikäli haluat nähdä vähän ylimääräistä vaivaa puolisosi tai ystäväsi eteen, hanki kalenteri johon merkitset valmiiksi yhteiset treffit. Kirjoita joka kuukauden kohdalle aika, paikka ja tekeminen. Esimerkiksi yhteiselle kävelyretkelle, kokkailulle, pelaamiselle tai mitä tahansa keksitkään.

 

Tutustu kaikkiin Putingin ystävänpäivälahjaideoihin.

Ihanaa ystävänpäivää!

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.