Vieraskirja

Vinkkejä vieraskirjan täyttämiseen

Vieraskirjasta saat ihanat muistot häistä, rippijuhlista, valmistujaisista tai syntymäpäivistä. Pyydä vieraita jättämään terveisensä kauniiden kansien väliin ja saat kirjan, johon palata vuosia juhlien jälkeen. Kokosimme parhaat vinkit vieraskirjan täyttämiseen.

 Vieraskirja

1. Perinteinen vieraskirja
Aloita vieraskirjan kirjoittaminen kirjoittamalla etusivulle juhlan nimen, paikan ja päivämäärän. Putingin vieraskirjoissa olevat tyhjät sivut antavat mahdollisuuden käyttää kirjaa missä vain juhlissa. Voit kirjoittaa myös vieraslistan tai menun ensimmäisille sivuille.

Laita mukana tuleva apuviivasto sivun taakse helpottamaan kirjoittamista ja saat tekstille suorat rivit. Paperiteipillä saat tehtyä kauniita koristuksia ensimmäisiä sivuja kuvittamaan.

Vinkki! Pyydä vieraita kirjoittamaan suosikkibiisinsä syntymäpäiväsankarin syntymävuodelta.

1. Koristele tarroilla
Jos haluat vieraskirjan täyttämisen olevan mahdollisimman helppoa ja nopeaa, käytä tarroja! Tarroilla saat helposti kauniin vieraskirjan, jota vieraat voivat täyttää matalalla kynnyksellä.

Vieraskirja tarroilla  Vieraskirja

3. Vieraskirja Polaroid-kuvilla
Vieraskirjasta saat vielä upeamman kun laitat juhlapaikalle Polaroid-kameran, jolla juhlaväki saa ottaa itsestään kuvia. Ota mukaan hassuttelurekvisiittaa tai pyydä vieraita ottamaan hauska ilme. Kuvaus toimii myös hyvänä ohjelmanumerona.

Printworksin valokuvatarroilla liimaat Polaroid-kuvan vieraskirjaan helposti. Kuvan viereen saat kuvassa olevien rakkaiden tervehdykset ja onnentoivotukset.

4. Korttikirja
Hauska idea on pyytää vieraita liimaamaan antamansa kortin vieraskirjaan ja viereen kirjoittamaan terveiset. Näin saat kortit kauniisti talteen ja voit palata niihin myöhemmin!

Vieraskirja

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.